diumenge, 10 de febrer del 2013

RISOTTO AI FUNGHI

Molt internacional, hihihi.
Resulta que els caps de setmana no sempre podem menjar el que ens ve de gust, problemes del esport, ho sigui que el dia que no hi ha partit a la vista, entra tan be un arros. Em varen regalar el llibre de la Thermomix 101 arrosso del mon i ens em proposat de fer-ne una recepta cada vegada que podem.
Aquesta vegada va tocar els bolets.

Ingredients:
1 ceba petita.
30 gr. d'oli extra.
250 grs. de bolets frescos ( o amb llauna)
350 grs. d' arros rodo
100 grs. de vi blanc ( o cava sec)
900 gr. d'aigua.
1 pastilla de caldo concentrat de verdures.
sal,
20 gr. de mantega
40 gr. de parmesà.


Posem la ceba dins el vas i triturem 3 seg. /vel. 5.
Afegim el oli i els bolets 3 minuts / 100 º / giro a l'esquerra / vel. 1.
Posem l'arros, el vi o cava, i programem 3 minuts / 100 º / gir a l'esquerra / vel. 1, no hi posem el cubilet per deixar que s'evapori l'alcohol.
Afegim l'aigua, el caldo concentrat i ajustem de sal, ho coguem 15 minuts / 100 º / gir a l'esquerra  / velocitat 1, sense el cubilet. Quant estigui ho buidem a una safata i ajuntem la mantega i el parmesà  Despres per servir hi posem per sobre, una mica de formatge i si volem julivert.
La recepta es per 6 però va quedar curta. Va ser molt fàcil i bona.


5 comentaris:

  1. Així que aquest cap de setmana s'havia d'aprofitar! i prou bé que ho vau fer! que un rissoto no és pas poca cosa!
    ptns!

    ResponElimina
  2. Ohhh Montse aquesta recepta és boníssima!!
    A casa les provem totes les receptes de risotto!

    ResponElimina
  3. Felicitats!!! al meu bloc tens un detall

    ResponElimina